De smaak van Margot
  • Recepten
    • Tussendoor
    • Lunchgerecht
    • Salade
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
  • Restaurants
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Bergen op Zoom
      • Gorinchem
      • Maastricht
      • Rotterdam
      • Willemstad
    • Belgie
    • Peru
    • Portugal
  • Hotspots
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Arnhem
      • Breda
      • Maastricht
      • Utrecht
    • Duitsland
      • Berlijn
    • Portugal
      • Lissabon
  • Inspiratie
    • Producten
    • Mensen met passie
    • To do
    • Gastbloggers
  • Margot
    • Op reis
    • Over Margot
    • Persoonlijk
    • Samenwerken
  • Koop mijn boek
Populairste berichten
  • 10 tips voor een heerlijk dagje Maastricht (12.697)
  • 10 tips voor een heerlijk dagje Amsterdam (6.340)
  • Mijn 5 favoriete restaurants (van dit moment!) (4.323)
  • 5 x topterrassen met een view (4.158)
  • Hippe cocktailbar in Maastricht – Aanraders in Maastricht deel 4 (4.051)
  • Home
  • Contact
  • Over Margot
 
Aanmelden
De smaak van Margot
De smaak van Margot
  • Recepten
    • Tussendoor
    • Lunchgerecht
    • Salade
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
  • Restaurants
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Bergen op Zoom
      • Gorinchem
      • Maastricht
      • Rotterdam
      • Willemstad
    • Belgie
    • Peru
    • Portugal
  • Hotspots
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Arnhem
      • Breda
      • Maastricht
      • Utrecht
    • Duitsland
      • Berlijn
    • Portugal
      • Lissabon
  • Inspiratie
    • Producten
    • Mensen met passie
    • To do
    • Gastbloggers
  • Margot
    • Op reis
    • Over Margot
    • Persoonlijk
    • Samenwerken
  • Koop mijn boek
Limoensorbet met limoncello
  • Blog
  • Desserts
  • Recepten

Limoensorbet met Limoncello en granaatappel

  • 11 juli 2018
  • Geen reacties

Limoensorbet met Limoncello en granaatappel. Dat is echt een heerlijk toetje bij tropische temperaturen. Als het 30 graden is  wil je wel graag lekker eten, maar geen uren in de keuken staan. Herken je dat? Dan is dit het  ideale toetje voor je. Bovendien nog heerlijk koud ook! Wat wil je nog meer? Toegegeven, het is geen hoogstaand culinair niveau, maar wel erg lekker! En mag jij het jezelf ook een keer makkelijk maken?!

Wat heb je nodig?

Voor 4 personen

Een bakje limoen yoghurt ijs
4 glaasjes Limoncello, bv van Villa Massa
Granaatappel pitjes
4 bonbons of andere chocolade ter decoratie

Hoe maak je het?

Dat is eigenlijk te eenvoudig om hier serieus op te schrijven, maar goed, ik schrijf het toch maar even op:

  • Schep 2 bolletjes ijs op een bordje
  • Zet daarnaast een borrelglaasje gevuld met ijskoude Limoncello (bij voorkeur uit de diepvries)
  • Leg er een lekere chocolade bonbon bij
  • Strooi er wat granaatappel pitjes overheen

En voila! Klaar is Kees!

Limoensorbet met limoncello
Foto: De Smaak van Margot

Makkie toch? Maar het ziet er gezellig uit en is lekker! Dus wat let je om dit op een mooie zomeravond te maken? Smaakt trouwens ook prima in de winter!

Tip:

Varieer eens met de afwerking, bijvoorbeeld bramen en bosbessen in plaats van granaatappel pitjes. Of chocoladechips in plaats van een bonbon.

Inspiratie

Wil je meer inspiratie voor zomerse recepten? Kijk dan ook eens naar:

Deze lekkere oranje gazpacho

of:

Deze heerlijke zomerse maaltijdsalade

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print

Misschien ook interessant

Gerelateerde berichten
  • desserts
  • recept
Vorige bericht
weervisserij
  • Blog
  • Inspiratie
  • Mensen met passie
  • To do

Op ansjovis vangst in de Oosterschelde met de weervisserij

  • 4 juli 2018
Bekijk bericht
Volgende bericht
favoriete restaurants
  • Blog
  • Nederland
  • Restaurants

Mijn 5 favoriete restaurants (van dit moment!)

  • 18 juli 2018
Bekijk bericht

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Recente berichten
  • Culinaire Foodtour 19 augustus 2021
  • Wat als je zelf geen blog meer hoeft te schrijven? 11 oktober 2020
  • Hoe kom je op het idee, een boek schrijven? 4 oktober 2020
  • Ik zit in een rollercoaster… 27 september 2020
  • Koop mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving 25 september 2020
Recente reacties
  • Andrea op Corona-Dinner With Friends, garantie voor een top-avond!
  • Sidekick-IT op Blog alleen voor échte vleesliefhebbers!
  • Marjon op Blog alleen voor échte vleesliefhebbers!
  • Nanda op Gezellig hartig borrelhapje
  • Dik Goudappel op Over kreeft, bier en Ronald Koeman
Categorieën
  • Blog (94)
  • Hotspots (24)
    • Arnhem (2)
    • Berlijn (1)
    • Breda (1)
    • Duitsland (1)
    • Gambia (1)
    • Nederland (16)
      • Amsterdam (3)
      • Breda (1)
      • Maastricht (4)
      • Rotterdam (3)
    • Portugal (1)
      • Lissabon (1)
  • Inspiratie (46)
    • Gastbloggers (1)
    • Mensen met passie (14)
    • Producten (11)
    • To do (18)
  • Margot (24)
    • Op reis (13)
    • Persoonlijk (11)
  • Recepten (28)
    • Desserts (5)
    • Hoofdgerechten (12)
    • Lunchgerecht (3)
    • Salade (6)
    • Soep (3)
    • Tussendoor (2)
    • Voorgerechten (6)
  • Restaurants (25)
    • Amsterdam (3)
    • Belgie (2)
      • Antwerpen (1)
    • Gorinchem (1)
    • Nederland (16)
      • Bergen op Zoom (3)
      • Helmond (2)
      • Maastricht (1)
      • Willemstad (1)
    • Peru (1)
    • Portugal (1)
    • Rotterdam (1)
Tags
amsterdam asperges bier blog diner events hoofdgerecht hotel hotspot hotspots inspiratie maastricht mensen met passie op reis product recept restaurant salade wijn wijn proeven
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Privacybeleid
Recente berichten
  • Culinaire Foodtour 19 augustus 2021
  • Wat als je zelf geen blog meer hoeft te schrijven? 11 oktober 2020
  • Hoe kom je op het idee, een boek schrijven? 4 oktober 2020
  • Ik zit in een rollercoaster… 27 september 2020
  • Koop mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving 25 september 2020
  • Risotto-recept van de Risotto-Koning 14 mei 2020
Instagram
De smaak van Margot
Privacybeleid – Disclaimer – Copyright © alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Sidekick-IT

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter.