Hoera! Genomineerd voor Beste Kookblog 2018!!!

Wat een mooie blijk van waardering! Donderdag kreeg ik het leuke bericht dat ik genomineerd ben voor Beste Kookblog 2018! Hoe leuk is dat! 

3 x Hoera! 100, 1000 en genomineerd voor Beste Kookblog 2018

Wat een bijzondere week was het weer! Mijn 100e Instagram bericht geplaatst en op Facebook mijn 1000e pagina like.

Daarbij werd ik gisteren aangenaam verrast toen ik mijn mail opende. Ik ben genomineerd voor de beste kookblog 2018 van Nederland! Een initiatief van Amsterdam Diary. De actie loopt tot 5 september, Dus ik ben benieuwd!

Ik voel me zeer vereerd dat ik genomineerd ben! Maar het is natuurlijk ook leuk om stemmen te krijgen!
Ik zou het super leuk vinden als je op mij stemt via onderstaande link:

Beste Kook Blogs 2018

beste kookblog 2018

 

Amsterdam Diary omschrijft mijn blog en mij als volgt (en daar ben ik heel trots op!):

Margot is een vrouw die dol is op lekker eten en leuke uitstapjes, en dat is dan ook duidelijk te zien op haar blog. Ze schrijft over haar reis naar Peru en het bezoek aan een koffieboer, maar deelt ook originele recepten. De doperwtenspread is bijvoorbeeld een echte aanrader! Ook voor informatie over leuke, of juist super luxe restaurants kun je terecht op deze blog. Je vind er veel nuttige informatie, met mooie foto’s en leuk geschreven artikelen.

Alvast bedankt voor het stemmen! Ik hou jullie uiteraard op de hoogte.

beste kookblog 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.