Hoera: Winnaar beste Kook Blogs 2018

Wat was het spannend de afgelopen tijd! Zoals je enige tijd geleden hebt kunnen lezen ben ik een paar weken geleden genomineerd voor Beste Kook Blogs 2018 door Amsterdam Diary.

Ik ontving toen  een mailtje van de organisatie met de volgende tekst;

” Recentelijk ben ik terecht gekomen op jouw blog en wil je graag laten weten dat ik enthousiast ben over de informatie die je deelt! Ikzelf, als content schrijver weet hoe moeilijk het is de juiste onderwerpen te vinden , welke de bezoeker daadwerkelijk leuk vindt om te lezen.  Omdat ik werk bij amsterdamdiary.com heb ik de mogelijkheid jou te nomineren voor onze blogger awards: Beste Kook Blogs 2018.”

Ontzettend leuk. En natuurlijk ging ik akkoord. Dat hebben jullie geweten ook, want ik ben jullie vervolgens bijna gaan stalken om op mijn blog te stemmen. Ook de lokale media heeft er aandacht aan besteed. Bedankt hiervoor Natascha Droste van  In de Buurt Bergen op Zoom!

Stemmen

En jullie hebben massaal gestemd! Toen ik genomineerd was waren er al een aantal genomineerden actief, waarvan er een op dat moment maar liefst 85% van de stemmen had. “Daar is geen beginnen aan”, dacht ik toen.  Maar goed, het is al super leuk om genomineerd te zijn.  Gaandeweg begon ik in te lopen, dankzij lieve mensen om me heen, die me aan alle kanten hielpen om extra stemmen te krijgen.  Vanuit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en zelfs Bonaire hebben mensen op mijn blog gestemd. Dat ging de goede kant op!

Toch werd het nog even spannend vorige week, toen plotseling Rens Kroes, bekend van haar kookboeken, TV en overige media genomineerd werd. Het leek erop dat ze me razend snel ging inhalen. Gelukkig stabiliseerde de stand de laatste paar dagen, alhoewel ik op de laatste dag nog een extra procentje te pakken had.

Winnaar

En vanochtend ontving ik dan officieel bericht:

Jouw blog heeft maar liefst 40% van de stemmen ontvangen. Dat betekent dat jij hebt gewonnen. Gefeliciteerd!

Het geldbedrag dat hieraan als prijs gekoppeld is besteed ik aan de verdere ontwikkeling van mijn blog.

winnaar beste kook blogs 2018
Hoera! Winnaar Beste Kook Blogs 2018 – Foto: De Smaak van Margot

Bedankt

Nogmaals bedankt iedereen voor het stemmen en meeleven. Erg leuk om zoveel support te krijgen. Dat motiveert mij ook enorm om verder te gaan met leuke nieuwe blogs voor jullie te schrijven.

Terugblik

Hieronder vind je een terugblik op de afgelopen weken.

beste kook blogs 2018
Het artikel in In de Buurt Bergen op Zoom, de plaatselijke huis-aan-huis krant – Foto: De Smaak van Margot

 

Het digitale artikel van In de Buurt Bergen op Zoom vind je hier

De uitslag zoals die gisteren online gevonden kon worden, gefilmd door mijn zoon.

En tenslotte vind je  de officiële uitslag op de site van  Amsterdam Diary, de organisator van de wedstrijd.

Jongens, ik ga hier lekker even van genieten. En dan weer aan de slag, met nieuwe blogs voor JOU!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.