De smaak van Margot
  • Recepten
    • Tussendoor
    • Lunchgerecht
    • Salade
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
  • Restaurants
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Bergen op Zoom
      • Gorinchem
      • Maastricht
      • Rotterdam
      • Willemstad
    • Belgie
    • Peru
    • Portugal
  • Hotspots
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Arnhem
      • Breda
      • Maastricht
      • Utrecht
    • Duitsland
      • Berlijn
    • Portugal
      • Lissabon
  • Inspiratie
    • Producten
    • Mensen met passie
    • To do
    • Gastbloggers
  • Margot
    • Op reis
    • Over Margot
    • Persoonlijk
    • Samenwerken
  • Koop mijn boek
Populairste berichten
  • 10 tips voor een heerlijk dagje Maastricht (13.296)
  • 10 tips voor een heerlijk dagje Amsterdam (6.441)
  • Coca kauwen doe je zo! (4.826)
  • 5 x topterrassen met een view (4.745)
  • Mijn 5 favoriete restaurants (van dit moment!) (4.423)
  • Home
  • Contact
  • Over Margot
 
Aanmelden
De smaak van Margot
De smaak van Margot
  • Recepten
    • Tussendoor
    • Lunchgerecht
    • Salade
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
  • Restaurants
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Bergen op Zoom
      • Gorinchem
      • Maastricht
      • Rotterdam
      • Willemstad
    • Belgie
    • Peru
    • Portugal
  • Hotspots
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Arnhem
      • Breda
      • Maastricht
      • Utrecht
    • Duitsland
      • Berlijn
    • Portugal
      • Lissabon
  • Inspiratie
    • Producten
    • Mensen met passie
    • To do
    • Gastbloggers
  • Margot
    • Op reis
    • Over Margot
    • Persoonlijk
    • Samenwerken
  • Koop mijn boek
Back-to-Blog Margot bij August
  • Blog
  • Margot
  • Persoonlijk

Back-to-Blog!

  • 16 april 2020
  • Geen reacties

Back-to-Blog!

Mijn trouwe volgers hebben het vorig jaar wel gemerkt: het was behoorlijk stil op De Smaak van Margot. Ik werd er regelmatig om aangesproken als ik ergens kwam. Mensen misten mijn blogs.  Leuk om te horen, alhoewel ik er toen nog niets mee kon. Maar ik heb goed nieuws! Ik ben er weer klaar voor: ik ben  Back-to-Blog! Waarom het zo stil was? Dat deel ik hieronder met je.

Stil

Het was stil op De Smaak van Margot.  Niet omdat ik het bloggen niet leuk vond. Niet omdat ik geen leuke ideeën meer had, niet omdat ik er geen tijd voor had. Waarom dan wel? Heel simpel, ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt in mijn drukke baan, hetgeen tot een flinke burn-out heeft geleid.

En dat doet wat met je. Ik, die altijd zo vol energie zat, ik die altijd overal vol enthousiasme op af stapte, ik die mijn drukke baan combineerde met een rijk sociaal leven, sporten en mijn blog, ik die spontaan allerlei etentjes en events organiseerde, ik die altijd bruiste van de ideeën, ik die altijd voor iedereen klaar stond. Die ik was er niet meer.

Met de billen bloot

En dan moet je met de billen bloot. Mijn lichaam heeft me letterlijk tot de orde geroepen. Ik kon  niet meer vooruit. Ik was op. Het heeft even geduurd voordat ik kon toegeven en accepteren dat ik een burn-out had.

Hoe kon mij dat nou overkomen, met mijn positieve instelling?

Het heeft veel tijd gekost om de rust in mezelf te vinden en om echt naar mijn lichaam te luisteren. Maar het is me gelukt! Actief bezig zijn met mijn ademhaling (een openbaring wat dat voor je doet!), rust, meditatie, yoga, heel veel wandelen, het vinden van een nieuwe hobby – golfen – veel lezen en coaching, al die dingen hebben me geholpen om er weer bovenop te komen. En natuurlijk mijn liefdevolle omgeving. Mijn (inmiddels) man, mijn kids, lieve vrienden en collega’s, zij waren er voor me en hebben me laten zien dat ik mag zijn wie ik echt ben.

Back-to-Blog

Nu ik weer goed in mijn vel zit ben ik langzamerhand weer begonnen met wat activiteiten op mijn blog. Mijn trouwe volgers hebben het vast al gemerkt. Uiteraard brengt de Coronaperiode ook voor mij beperkingen met zich mee. Maar gelukkig heb ik nog veel inspiratie en veel dingen die ik nog niet met jullie gedeeld heb. Zo ben ik vorig jaar getrouwd. Dat stond al gepland voordat ik in mijn burn-out terecht kwam, op de dag dat we elkaar exact 10 jaar kenden. Dat hebben we door laten gaan. Dat bracht veel positiviteit met zich mee en dat kon ik wel gebruiken! Ook hierover kunnen jullie binnenkort wat blogs verwachten. Want dat het een culinair feestje was zal jullie niet verbazen! Jullie kunnen weer wekelijks een blog van mij verwachten!

Geen blog meer missen

Wil je geen blog meer missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dan krijg je de nieuwste blog automatisch via de e-mail! Je kunt je hier aanmelden.

Margot aan de borrel bij August Back-to-Blog
Vlak voor de Coronatijd bij August in Antwerpen: Back-to-Blog ! Foto: Arja van der Linden

Op de foto zie je me in een ‘Voor-Corona setting’, bij August in Antwerpen, het restaurant dat Nick Bril vorig jaar geopend heeft. Hier zijn we vlak voor de intelligente lock-down door lieve vrienden getrakteerd op een heerlijke lunch als prachtig huwelijkscadeau. Ook hierover later meer!

Ik bruis weer van de inspiratie en ideeën. Heerlijk om weer ‘Back-to-Blog’ te zijn! Ik ben blij dat ik er weer ben, hopelijk jullie ook!

Tot blogs!

Lieve groet,

Margot

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Print

Misschien ook interessant

Gerelateerde berichten
  • margot
  • persoonlijk
Vorige bericht
choco-crispie ijstaart header
  • Desserts
  • Recepten

Choco-crispie ijstaart

  • 9 april 2020
Bekijk bericht
Volgende bericht
Corona-Dinner with friends
  • Blog
  • Inspiratie
  • To do

Corona-Dinner With Friends, garantie voor een top-avond!

  • 23 april 2020
Bekijk bericht

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Recente berichten
  • Culinaire Foodtour 19 augustus 2021
  • Wat als je zelf geen blog meer hoeft te schrijven? 11 oktober 2020
  • Hoe kom je op het idee, een boek schrijven? 4 oktober 2020
  • Ik zit in een rollercoaster… 27 september 2020
  • Koop mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving 25 september 2020
Recente reacties
  • Andrea op Corona-Dinner With Friends, garantie voor een top-avond!
  • Sidekick-IT op Blog alleen voor échte vleesliefhebbers!
  • Marjon op Blog alleen voor échte vleesliefhebbers!
  • Nanda op Gezellig hartig borrelhapje
  • Dik Goudappel op Over kreeft, bier en Ronald Koeman
Categorieën
  • Blog (94)
  • Hotspots (24)
    • Arnhem (2)
    • Berlijn (1)
    • Breda (1)
    • Duitsland (1)
    • Gambia (1)
    • Nederland (16)
      • Amsterdam (3)
      • Breda (1)
      • Maastricht (4)
      • Rotterdam (3)
    • Portugal (1)
      • Lissabon (1)
  • Inspiratie (46)
    • Gastbloggers (1)
    • Mensen met passie (14)
    • Producten (11)
    • To do (18)
  • Margot (24)
    • Op reis (13)
    • Persoonlijk (11)
  • Recepten (28)
    • Desserts (5)
    • Hoofdgerechten (12)
    • Lunchgerecht (3)
    • Salade (6)
    • Soep (3)
    • Tussendoor (2)
    • Voorgerechten (6)
  • Restaurants (25)
    • Amsterdam (3)
    • Belgie (2)
      • Antwerpen (1)
    • Gorinchem (1)
    • Nederland (16)
      • Bergen op Zoom (3)
      • Helmond (2)
      • Maastricht (1)
      • Willemstad (1)
    • Peru (1)
    • Portugal (1)
    • Rotterdam (1)
Tags
amsterdam asperges bier blog diner events hoofdgerecht hotel hotspot hotspots inspiratie maastricht mensen met passie op reis product recept restaurant salade wijn wijn proeven
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Privacybeleid
Recente berichten
  • Culinaire Foodtour 19 augustus 2021
  • Wat als je zelf geen blog meer hoeft te schrijven? 11 oktober 2020
  • Hoe kom je op het idee, een boek schrijven? 4 oktober 2020
  • Ik zit in een rollercoaster… 27 september 2020
  • Koop mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving 25 september 2020
  • Risotto-recept van de Risotto-Koning 14 mei 2020
Instagram
De smaak van Margot
Privacybeleid – Disclaimer – Copyright © alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Sidekick-IT

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter.