Ik zit in een rollercoaster….
… en dan niet in die van de Efteling, het heeft ook niets te maken met het bekende liedje van Danny Vera. Ik zit in een echte rollercoaster in mijn leven. Wat is er de afgelopen twee weken ontzettend veel gebeurd! Het is even geleden dat jullie via een blog van me gehoord hebben, maar dat heeft een reden. Ik ben namelijk druk geweest met een heel gaaf project. Ik heb namelijk een boek gemaakt! “Een boek?” zal je je afvragen? Daarover straks meer, maar eerst even terug naar de afgelopen twee weken.
De afgelopen twee weken…
…was ik een jaar getrouwd en dat moest natuurlijk gevierd worden!
…heb ik mijn bedrijf opgericht: Communicatie Met Smaak!
…heb ik mijn boek afgerond en naar de drukker gestuurd!
…heb ik aan de drukpers gestaan waar MIJN boek werd gedrukt!
…heb ik een digitaal gedrukt dummyboek ontvangen wat al erg echt lijkt! Zo gaaf!
…heb ik de website gelanceerd van mijn boek: www.desmaakvandebrabantsewal.nl
…was ik te gast bij het online Bergse Bierfestival en de lokale TV Zuid-West TV om mijn boek te presenteren (het interview start na de reclame op 1.20)
…was ik te gast bij wijngaard Domaine de Brabantse Wal om mijn boek te promoten
…ben ik met een partner op bezoek geweest bij een potentiële klant
…en hebben we die order binnengehaald!
…ben ik geïnterviewd door BN De Stem
Je begrijpt nu vast wel waarom ik het over een rollercoaster heb. Superleuk allemaal, maar veel te doen!
Het boek
Binnenkort, begin november om precies te zijn verschijnt mijn boek: “De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving”. Een prachtig portret van chefs, producenten en specialisten van de Brabantse Wal (Een prachtig natuurgebied aan de rand van West-Brabant, “Daar waar Brabant Zeeland kust”) Een kookboek met heerlijke recepten, een Chefs versie en ook recepten ‘the easy way’ voor de minder bedreven koks. Met heerlijke wijnadviezen van wijngoeroe Gerhard Horstink en prachtige Beer&Foodpairings door biersommelier Bertram van Beers. Hij selecteerde 7 bieren van De Brabantse Wal en zocht daar mooie combinaties bij met gerechten uit het boek. Tot slot nog 5 chefs uit de omgeving, die je als culinair liefhebber zeker ook een keertje moet bezoeken! De prachtige fotografie is verzorgd door Gijs Proost en de aantrekkelijke vormgeving door een rising star, Bram de Crom van Melatonink. De redactie is verzorgd door Joyce van Loon van In Control Communication. Zij heeft wonderen verricht bij het uniform weergeven van de recepten en keek ook met een kritische blik naar mijn teksten. Het is een prachtig
- · Kijkboek
- · Kookboek
- · Leesboek
- · Bladerboek
geworden, met “snackable”content. Daar bedoel ik mee korte stukjes tekst, leuk om te lezen. Leg het boek lekker op tafel en blader er steeds weer doorheen.

Komt dat zomaar uit de lucht vallen vraag je je misschien af? Nee, zeker niet. Ik ga jullie de komende tijd meenemen in het proces van hoe dit ontstaan is en ik ga er nog veel meer over vertellen.
Wil je nu al meer weten? Bezoek dan: www.desmaakvandebrabantsewal.nl
En wil je zeker zijn van een exemplaar? Ze zijn al te reserveren via de website!
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je op de hoogte gehouden wordt!