De smaak van Margot
  • Recepten
    • Tussendoor
    • Lunchgerecht
    • Salade
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
  • Restaurants
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Bergen op Zoom
      • Gorinchem
      • Maastricht
      • Rotterdam
      • Willemstad
    • Belgie
    • Peru
    • Portugal
  • Hotspots
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Arnhem
      • Breda
      • Maastricht
      • Utrecht
    • Duitsland
      • Berlijn
    • Portugal
      • Lissabon
  • Inspiratie
    • Producten
    • Mensen met passie
    • To do
    • Gastbloggers
  • Margot
    • Op reis
    • Over Margot
    • Persoonlijk
    • Samenwerken
  • Koop mijn boek
Populairste berichten
  • 10 tips voor een heerlijk dagje Maastricht (11.842)
  • 10 tips voor een heerlijk dagje Amsterdam (5.735)
  • Mijn 5 favoriete restaurants (van dit moment!) (4.032)
  • Hippe cocktailbar in Maastricht – Aanraders in Maastricht deel 4 (3.838)
  • 10 vragen aan Gastvrouw van het jaar én Sommelier of the year,  Jennifer Silvius (3.324)
  • Home
  • Contact
  • Over Margot
 
Aanmelden
De smaak van Margot
De smaak van Margot
  • Recepten
    • Tussendoor
    • Lunchgerecht
    • Salade
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
  • Restaurants
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Bergen op Zoom
      • Gorinchem
      • Maastricht
      • Rotterdam
      • Willemstad
    • Belgie
    • Peru
    • Portugal
  • Hotspots
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Arnhem
      • Breda
      • Maastricht
      • Utrecht
    • Duitsland
      • Berlijn
    • Portugal
      • Lissabon
  • Inspiratie
    • Producten
    • Mensen met passie
    • To do
    • Gastbloggers
  • Margot
    • Op reis
    • Over Margot
    • Persoonlijk
    • Samenwerken
  • Koop mijn boek
ik zit in een rollercoaster
  • Blog
  • Margot
  • Persoonlijk

Ik zit in een rollercoaster…

  • 27 september 2020
  • Geen reacties

Ik zit in een rollercoaster….

… en dan niet in die van de Efteling, het heeft ook niets te maken met het bekende liedje van Danny Vera. Ik zit in een echte rollercoaster in mijn leven. Wat is er de afgelopen twee weken ontzettend veel gebeurd! Het is even geleden dat jullie via een blog van me gehoord hebben, maar dat heeft een reden. Ik ben namelijk druk geweest met een heel gaaf project. Ik heb namelijk een boek gemaakt! “Een boek?” zal je je afvragen? Daarover straks meer, maar eerst even terug naar de afgelopen twee weken.

De afgelopen twee weken…

…was ik een jaar getrouwd en dat moest natuurlijk gevierd worden!

…heb ik mijn bedrijf opgericht: Communicatie Met Smaak!

…heb ik mijn boek afgerond en naar de drukker gestuurd!

…heb ik aan de drukpers gestaan waar MIJN boek werd gedrukt!

…heb ik een digitaal gedrukt dummyboek ontvangen wat al erg echt lijkt! Zo gaaf!

…heb ik de website gelanceerd van mijn boek: www.desmaakvandebrabantsewal.nl

…was ik te gast bij het online Bergse Bierfestival en de lokale TV Zuid-West TV om mijn boek te presenteren (het interview start na de reclame op 1.20)

…was ik te gast bij wijngaard Domaine de Brabantse Wal om mijn boek te promoten

…ben ik met een partner op bezoek geweest bij een potentiële klant

…en hebben we die order binnengehaald!

…ben ik geïnterviewd door BN De Stem

Je begrijpt nu vast wel waarom ik het over een rollercoaster heb. Superleuk allemaal, maar veel te doen!

margot haest interview bij bierfestival Zuid-West TV

Maarten van de Boom ZuidWestTV

 

Het boek

Binnenkort, begin november om precies te zijn verschijnt mijn boek: “De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving”. Een prachtig portret van chefs, producenten en specialisten van de Brabantse Wal (Een prachtig natuurgebied aan de rand van West-Brabant, “Daar waar Brabant Zeeland kust”) Een kookboek met heerlijke recepten, een Chefs versie en ook recepten ‘the easy way’ voor de minder bedreven koks. Met heerlijke wijnadviezen van wijngoeroe Gerhard Horstink en prachtige Beer&Foodpairings door biersommelier Bertram van Beers. Hij selecteerde 7 bieren van De Brabantse Wal en zocht daar mooie combinaties bij met gerechten uit het boek. Tot slot nog 5 chefs uit de omgeving, die je als culinair liefhebber zeker ook een keertje moet bezoeken! De prachtige fotografie is verzorgd door Gijs Proost en de aantrekkelijke vormgeving door een rising star, Bram de Crom van Melatonink. De redactie is verzorgd door Joyce van Loon van In Control Communication. Zij heeft wonderen verricht bij het uniform weergeven van de recepten en keek ook met een kritische blik naar mijn teksten. Het is een prachtig

  • ·      Kijkboek
  • ·      Kookboek
  • ·      Leesboek
  • ·      Bladerboek

geworden, met “snackable”content. Daar bedoel ik mee korte stukjes tekst, leuk om te lezen. Leg het boek lekker op tafel en blader er steeds weer doorheen.

 

boek De Smaak van de Brabantse Wal op tafel
Boek De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving

Komt dat zomaar uit de lucht vallen vraag je je misschien af? Nee, zeker niet. Ik ga jullie de komende tijd meenemen in het proces van hoe dit ontstaan is en ik ga er nog veel meer over vertellen.

Wil je nu al meer weten? Bezoek dan: www.desmaakvandebrabantsewal.nl

En wil je zeker zijn van een exemplaar? Ze zijn al te reserveren via de website!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je op de hoogte gehouden wordt!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print

Misschien ook interessant

Gerelateerde berichten
  • blog
  • persoonlijk
Vorige bericht
boek De Smaak van de Brabantse Wal op tafel
  • Bergen op Zoom
  • Hoofdgerechten
  • Lunchgerecht
  • Nederland
  • Persoonlijk

Koop mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving

  • 25 september 2020
Bekijk bericht
Volgende bericht
hoe kom je op het idee, een boek schrijven
  • Blog
  • Margot
  • Persoonlijk

Hoe kom je op het idee, een boek schrijven?

  • 4 oktober 2020
Bekijk bericht

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Meest recente berichten
  • Wat als je zelf geen blog meer hoeft te schrijven? 11 oktober 2020
  • Hoe kom je op het idee, een boek schrijven? 4 oktober 2020
  • Ik zit in een rollercoaster… 27 september 2020
  • Koop mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving 25 september 2020
  • Risotto-recept van de Risotto-Koning 14 mei 2020
Recente reacties
  • Andrea op Corona-Dinner With Friends, garantie voor een top-avond!
  • Sidekick-IT op Blog alleen voor échte vleesliefhebbers!
  • Marjon op Blog alleen voor échte vleesliefhebbers!
  • Nanda op Gezellig hartig borrelhapje
  • Dik Goudappel op Over kreeft, bier en Ronald Koeman
Categorieën
  • Blog (93)
  • Hotspots (24)
    • Arnhem (2)
    • Berlijn (1)
    • Breda (1)
    • Duitsland (1)
    • Gambia (1)
    • Nederland (16)
      • Amsterdam (3)
      • Breda (1)
      • Maastricht (4)
      • Rotterdam (3)
    • Portugal (1)
      • Lissabon (1)
  • Inspiratie (45)
    • Gastbloggers (1)
    • Mensen met passie (14)
    • Producten (11)
    • To do (17)
  • Margot (24)
    • Op reis (13)
    • Persoonlijk (11)
  • Recepten (28)
    • Desserts (5)
    • Hoofdgerechten (12)
    • Lunchgerecht (3)
    • Salade (6)
    • Soep (3)
    • Tussendoor (2)
    • Voorgerechten (6)
  • Restaurants (24)
    • Amsterdam (3)
    • Belgie (2)
      • Antwerpen (1)
    • Gorinchem (1)
    • Nederland (16)
      • Bergen op Zoom (3)
      • Helmond (2)
      • Maastricht (1)
      • Willemstad (1)
    • Peru (1)
    • Portugal (1)
    • Rotterdam (1)
Tags
amsterdam asperges bier blog diner events hoofdgerecht hotel hotspot hotspots inspiratie maastricht mensen met passie op reis product recept restaurant salade wijn wijn proeven
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Privacybeleid
Meest recente berichten
  • Wat als je zelf geen blog meer hoeft te schrijven? 11 oktober 2020
  • Hoe kom je op het idee, een boek schrijven? 4 oktober 2020
  • Ik zit in een rollercoaster… 27 september 2020
  • Koop mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving 25 september 2020
  • Risotto-recept van de Risotto-Koning 14 mei 2020
  • Corona-Dinner With Friends, garantie voor een top-avond! 23 april 2020
Instagram
Bestel nog snel voor de introductie prijs! Wie wil jij binnenkort nog verrassen met dit gave boek? Boordevol recepten en verhalen van chefs, producenten en culinair specialisten. Tot 1 februari nog te koop voor de introductieprijs van €29,95. Vanaf 1 februari wordt de prijs €34,95.  Dus iemand jarig, ziek, jubileum of gewoon zomaar iemand verrassen? Wees er snel bij! Ook ideaal als je iemand op afstand wilt verrassen! Ik stuur het boek met plezier voor jou naar je vriendin, je kookmaatje, je collega, je minnaar of minnares! Bestel het boek voor 1 februari op: www.desmaakvandebrabantsewal.nl #introductieprijs #desmaakvandebrabantsewal.nl #desmaakvanmargot #dechefsbijjethuis #thuislekkerkoken #cadeautip #coronacadeautje #cadeauopafstand
Mis jij het uit eten gaan ook zo? Ik in ieder geval wel. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden om Thuis uit eten te gaan. Ik bestel regelmatig een heerlijk diner voor thuis bij een van de chefs uit mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal. Gisteren hebben we genoten van Tilia thuis. Chef Carlo Chantrel had er een smakelijk feestje van gemaakt! Biet met geitenkaas van de Bettinehoeve, hertencarpaccio met hertenstoof en waanzinnig lekkere spruitjes en een heerlijk dessert met mango.  Een aanrader!  #tiliathuis #thuisuiteten #ettenleur #restaurantettenleur #tiliavoorheendezwaan #carlochantrel #sterrenchef #sterrenchefcarlochantrel #bettinehoeve #desmaakvanmargot #desmaakvandebrabantsewal @restauranttilia @carlochantrel
Mijn jaar 2020 in beeld! Deze prachtige Instawall versiert sinds deze week mijn werkkamer. Daar word je toch blij van?! 2020, het jaar waarin ik de stoute schoenen aantrok en mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving maakte. 2020, het jaar waarin ik mijn eigen bedrijf Communicatie met Smaak begon. 2020, het jaar waarin ik mooie opdrachten heb gerealiseerd voor mijn eerste klanten! Gelukkig nog een hoop positieve dingen te melden naast Corona. 2020 heeft mij heel veel gebracht! Out of the comfortzone is where the magic happens! #desmaakvandebrabantsewal #desmaakvanmargot #werkkamerdecoratie #girlpower #outofthecomfortzoneiswherethemagichappens #2020 #2020inbeeld #instawall @instawall_prints #chefsvandebrabantsewal #producentenvandebrabantsewal #starteigenbedrijf #communicatiemetsmaak
Heerlijke avond in coronatijd: super diner van @hemingwayrestaurant en afterparty bij @vriendenvanamstel  Wij feesten nog even door! (Met z’n 2!) Thanks @torbenbouterse  voor het heerlijke diner! Volgend jaar VIP arrangement in Ahoy? #restauranthemingway #vriendenvanamstellive #torbenbouterse #thegoodlife #muziekenlekkereten #desmaakvandeb abantsewal #desmaakvanmargot #bergenopzoom
Volgen
De smaak van Margot
Privacybeleid – Disclaimer – Copyright © alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Sidekick-IT

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter.