De smaak van Margot
  • Recepten
    • Tussendoor
    • Lunchgerecht
    • Salade
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
  • Restaurants
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Bergen op Zoom
      • Gorinchem
      • Maastricht
      • Rotterdam
      • Willemstad
    • Belgie
    • Peru
    • Portugal
  • Hotspots
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Arnhem
      • Breda
      • Maastricht
      • Utrecht
    • Duitsland
      • Berlijn
    • Portugal
      • Lissabon
  • Inspiratie
    • Producten
    • Mensen met passie
    • To do
    • Gastbloggers
  • Margot
    • Op reis
    • Over Margot
    • Persoonlijk
    • Samenwerken
  • Koop mijn boek
Populairste berichten
  • 10 tips voor een heerlijk dagje Maastricht (13.296)
  • 10 tips voor een heerlijk dagje Amsterdam (6.441)
  • Coca kauwen doe je zo! (4.826)
  • 5 x topterrassen met een view (4.745)
  • Mijn 5 favoriete restaurants (van dit moment!) (4.423)
  • Home
  • Contact
  • Over Margot
 
Aanmelden
De smaak van Margot
De smaak van Margot
  • Recepten
    • Tussendoor
    • Lunchgerecht
    • Salade
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
  • Restaurants
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Bergen op Zoom
      • Gorinchem
      • Maastricht
      • Rotterdam
      • Willemstad
    • Belgie
    • Peru
    • Portugal
  • Hotspots
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Arnhem
      • Breda
      • Maastricht
      • Utrecht
    • Duitsland
      • Berlijn
    • Portugal
      • Lissabon
  • Inspiratie
    • Producten
    • Mensen met passie
    • To do
    • Gastbloggers
  • Margot
    • Op reis
    • Over Margot
    • Persoonlijk
    • Samenwerken
  • Koop mijn boek
margot in bn de stem
  • Blog
  • Margot

Wat als je zelf geen blog meer hoeft te schrijven?

  • 11 oktober 2020
  • Geen reacties

Wat als je zelf geen blog meer hoeft te schrijven, omdat iemand anders al over je schreef?

Als je zelf geen blog hoeft te schrijven … Nou, dan ziet een blog er zo uit als deze! Ik hoef jullie dus eigenlijk niets meer te vertellen, want het Brabants Nieuwsblad heeft dat al voor mij gedaan! Met dank aan Peter de Brie, die ik toevallig tegenkwam op Domaine de Brabantse Wal, waar ik mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal ging promoten.

Margot promoot boek in de wijngaard
Bij Domaine de Brabantse Wal om mijn boek te promoten

Ik presenteerde daar een digitaal gedrukte dummy-versie van mijn boek, want het echte exemplaar ligt nog bij de drukker. Peter was hier samen met zijn vrouw, die ook bij BN de Stem werkt en was onder de indruk van mijn boek. Ze waren hier op persoonlijke titel, maar hij maakte direct de link naar zijn werk en vroeg :

“Mag ik je bellen voor een interview?”

Wat een vraag! Ja, natuurlijk mocht hij me bellen voor een interview! En dat deed hij ook later die week. Hij kwam bij me thuis langs en we hadden een uitgebreid, open en eerlijk gesprek. Toen bleek dat we ook nog bij elkaar op school hadden gezeten! Wat een leuke samenloop van omstandigheden! Hij nam ook mijn boek mee, zodat hij zich er echt een goed beeld van kon vormen.

De fotograaf

Vervolgens mocht ik nog op de foto. Fotograaf Moreno Molenaar mocht voor Pix for Profs de foto maken. Gelukkig mocht ik zelf meedenken wat voor foto. Het leek mij wel leuk om dat echt buiten op onze mooie Brabantse Wal te doen. We gingen naar de Kraaijenberg, waar we op diverse plaatsen foto’s maakten. Het was gelukkig droog en zonnig, maar het waaide wel mega hard! En dat kan je wel zien op de foto die uiteindelijk gekozen is! Er werd al gevraagd of er een windmachine gebruikt was om dit effect te creëren. Nou, nee hoor, dit was puur natuur!

De publicatie

Het duurde even voordat het artikel verscheen. Peter had me al verteld dat hij hoog had ingezet: een artikel over 2 volle pagina’s!!! Nou, daar wilde ik wel even op wachten! En ja hoor, afgelopen dinsdag kreeg ik te horen dat het artikel woensdag geplaatst zou worden. Sterker nog, op dinsdagavond al in de online versie!

Hoe het voelt

“Hoet het voelt om jezelf zo groot in de krant te zien staan?”  vraag je jezelf misschien af. Nou, ik kan je vertellen, heel onwerkelijk! De online versie was al super gaaf om te zien en wat extra leuk was: ik merkte direct dat er veel positieve belangstelling was. Mensen gingen mijn boek al bestellen! Hoe leuk is dat?

Maar de volgende ochtend….

margot met artikel in BN de Stem
BN De Stem van woensdag 7 oktober 2020

ik had in bed al even stiekem gekeken naar de online krant: kicken!!! Maar er gaat niets boven het gevoel dat ik had toen ik de echte krant uit de brievenbus had gehaald. Wat ontzettend gaaf is dit!

Roze wolk

Ik heb die woensdag echt even op een roze wolk gezeten! Ik kreeg super veel leuke reacties, de online verkoop liep vanzelf door en de afspraken die ik die dag had verliepen wel erg soepel, omdat iedereen het artikel had gelezen. Ik ben er nog van onder de indruk en geniet er met volle teugen van!

De Woensdrechtse Bode

Ook in de Woensdrechtse Bode kreeg ik een fraai artikel! José van der Weegen had over mijn boek gehoord en benaderde mij voor een interview. Jij ook bedankt José, voor het leuke artikel, dat je hier kunt lezen!

Genieten

Jongens, ik ga nog even lekker nagenieten van dit gevoel. Ik wens jullie allemaal een fijne zondag! En meld me volgende week weer met een nieuwe blog over het boekproces.

 

Wil jij het boek alvast bestellen? Je kunt het boek hier kopen voor de introductieprijs van 29,95 euro in plaats van de normale prijs van 34,95 euro.

Wil je meer lezen over het proces waar ik doorheen ga met het maken van mijn boek? Lees dan de blog van vorige week:

Hoe kom je op het idee om een blog te schrijven?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Print

Misschien ook interessant

Gerelateerde berichten
  • blog persoonlijk
  • De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving
  • margot
Vorige bericht
hoe kom je op het idee, een boek schrijven
  • Blog
  • Margot
  • Persoonlijk

Hoe kom je op het idee, een boek schrijven?

  • 4 oktober 2020
Bekijk bericht
Volgende bericht
  • Blog
  • Inspiratie
  • Restaurants
  • To do

Culinaire Foodtour

  • 19 augustus 2021
Bekijk bericht

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Recente berichten
  • Culinaire Foodtour 19 augustus 2021
  • Wat als je zelf geen blog meer hoeft te schrijven? 11 oktober 2020
  • Hoe kom je op het idee, een boek schrijven? 4 oktober 2020
  • Ik zit in een rollercoaster… 27 september 2020
  • Koop mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving 25 september 2020
Recente reacties
  • Andrea op Corona-Dinner With Friends, garantie voor een top-avond!
  • Sidekick-IT op Blog alleen voor échte vleesliefhebbers!
  • Marjon op Blog alleen voor échte vleesliefhebbers!
  • Nanda op Gezellig hartig borrelhapje
  • Dik Goudappel op Over kreeft, bier en Ronald Koeman
Categorieën
  • Blog (94)
  • Hotspots (24)
    • Arnhem (2)
    • Berlijn (1)
    • Breda (1)
    • Duitsland (1)
    • Gambia (1)
    • Nederland (16)
      • Amsterdam (3)
      • Breda (1)
      • Maastricht (4)
      • Rotterdam (3)
    • Portugal (1)
      • Lissabon (1)
  • Inspiratie (46)
    • Gastbloggers (1)
    • Mensen met passie (14)
    • Producten (11)
    • To do (18)
  • Margot (24)
    • Op reis (13)
    • Persoonlijk (11)
  • Recepten (28)
    • Desserts (5)
    • Hoofdgerechten (12)
    • Lunchgerecht (3)
    • Salade (6)
    • Soep (3)
    • Tussendoor (2)
    • Voorgerechten (6)
  • Restaurants (25)
    • Amsterdam (3)
    • Belgie (2)
      • Antwerpen (1)
    • Gorinchem (1)
    • Nederland (16)
      • Bergen op Zoom (3)
      • Helmond (2)
      • Maastricht (1)
      • Willemstad (1)
    • Peru (1)
    • Portugal (1)
    • Rotterdam (1)
Tags
amsterdam asperges bier blog diner events hoofdgerecht hotel hotspot hotspots inspiratie maastricht mensen met passie op reis product recept restaurant salade wijn wijn proeven
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Privacybeleid
Recente berichten
  • Culinaire Foodtour 19 augustus 2021
  • Wat als je zelf geen blog meer hoeft te schrijven? 11 oktober 2020
  • Hoe kom je op het idee, een boek schrijven? 4 oktober 2020
  • Ik zit in een rollercoaster… 27 september 2020
  • Koop mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving 25 september 2020
  • Risotto-recept van de Risotto-Koning 14 mei 2020
Instagram
De smaak van Margot
Privacybeleid – Disclaimer – Copyright © alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Sidekick-IT

Voer een zoekopdracht in en druk op Enter.