Leuk dat je mijn website De smaak van Margot bezoekt. Benieuwd wie Margot is? Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Margot Haest (50) en ik ben een enorme levensgenieter. Ik ben dol op lekker eten en drinken, uit eten gaan en zelf koken samen met of voor vrienden. Ik heb een brede belangstelling voor alles wat zich afspeelt in de food en horeca wereld. Altijd op zoek naar leuke restaurants of hotspots, nieuwe producten en vooral ook: mensen met passie voor al deze zaken. Daar word ik blij van!

Reizen is mijn andere passie. Uiteraard ben ik ook tijdens mijn reizen op zoek naar lokale gerechten, de leukste restaurants en mooie producten.

In het dagelijks leven werk ik als Communicatiemanager, waarbij ik regelmatig events organiseer. Ik ben altijd in voor leuke, verrassende en nieuwe locaties, zowel prive als zakelijk.

Mijn partner en 2 volwassen kids genieten graag mee van alle culinaire ontdekkingen.

Vanaf nu wil ik graag mijn passie en ervaringen met jullie delen via mijn blogs, website en Facebook en Instagram pagina. Volg mij voor inspiratie en tips voor lekker leven.